назад
03.08.16

У регіонах розпочалися установчі семінари для новопризначених працівників бюро правової допомоги

1 prСьогодні, 3 серпня, у регіонах розпочалися установчі навчальні семінари для новопризначених працівників бюро правової допомоги.

Заходи мають на меті спільно обговорити першочергові кроки з організації роботи бюро напередодні їх відкриття 1 вересня цього року, та основні завдання новопризначених працівників, що постають перед ними та колегами із центрів у регіонах. Регіональні установчі семінари організовані спільно місцевими та регіональними центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги за участі представників Координаційного центру з надання правової допомоги. Під час них учасники матимуть змогу обговорити місію та бачення системи надання безоплатної правової допомоги, цінності, які сповідує її команда.

Заходи проходитимуть у 24-х регіонах до середини серпня 2016 року.

Сьогодні перші семінари відбуваються в Ужгороді, Харкові та Чернігові.

kharkiv 1

Регіональний установчий семінар у Харкові

kharkiv 2

Регіональний установчий семінар у Харкові

zakarpattia

Регіональний установчий семінар в Ужгороді

Нагадаємо, впродовж 4 квітня – 15 липня нинішнього року проходив відкритий конкурс з відбору начальників/заступників начальників бюро правової допомоги, за результатами якого для прийняття рішень щодо призначення на згадані посади було рекомендовано 915 осіб. Крім того, 483 учасники конкурсу були рекомендовані конкурсними комісіями для прийняття рішень щодо призначень їх на інші посади у бюро. Нині триває процес призначення на посади у бюро, яке здійснюється директорами відповідних місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги*.

Бажаємо призначеним на посади в бюро кандидатам успіхів у роботі!

chernigiv 1

chernigiv 3

chernigiv 2

Регіональний установчий семінар у Чернігові

Установчі семінари проходять за підтримки українсько-канадського проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що реалізується Канадським бюро міжнародної освіти і фінансується Міністерством міжнародних справ Канади.

__________________________________

*Відповідно до законодавства про працю України в межах повноважень та в порядку, що визначені Положенням про центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги, затвердженим наказом Міністерства юстиції України від 02 липня 2012 р. № 967/5, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 03 липня 2012 р. за № 1091/21403.


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook          YouTube YouTube          Google Google+  тTwitter