назад
15.08.16

У регіонах завершилися установчі семінари для новопризначених працівників бюро правової допомоги

mariupol 09 08 1Навчальні заходи для новопризначених працівників бюро правової допомоги відбулися у 24-х регіонах з початку до середини серпня 2016 року. Наостанок семінари були організовані у Маріуполі, Рівному, Черкасах, Чернівцях, Житомирі, Івано-Франківську, Одесі, Тернополі, Кропивницькому, Вінниці та Дніпрі.

Заходи мали на меті спільно обговорити першочергові кроки з організації роботи бюро напередодні їх відкриття 1 вересня цього року, місце бюро в системі БПД, їх роль для громадян та першочергові завдання, що постають перед працівниками бюро та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Під час семінарів учасники обговорили також місію системи надання безоплатної правової допомоги, цінності, що сповідує її команда, бачення подальшого розвитку надання правових послуг. Регіональні установчі семінари організовані спільно місцевими та регіональними центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги за участі представників Координаційного центру з надання правової допомоги.

chernivci 09 08 6

Регіональний установчий семінар у Чернівцях

cherkasu 09 08 1

Регіональний установчий семінар в Черкасах

Установчі семінари тривали у 24-х регіонах з початку до середини серпня 2016 року та наостанок відбулися у Донецькій, Рівненській, Черкаській, Чернівецькій, Житомирській, Івано-Франківській, Одеській, Тернопільській, Кіровоградській, Вінницькій та Дніпропетровській областях.

odesa 10 08 5

Регіональний установчий семінар в Одесі

vinnucya 11 08 8

Регіональний установчий семінар у Вінниці

rivne 09 08 4

Регіональний установчий семінар у Рівному

Нагадаємо, впродовж 4 квітня – 15 липня нинішнього року проходив відкритий конкурс з відбору начальників/заступників начальників бюро правової допомоги, за результатами якого для прийняття рішень щодо призначення на згадані посади було рекомендовано 915 осіб. Крім того, 483 учасники конкурсу були рекомендовані конкурсними комісіями для прийняття рішень щодо призначень їх на інші посади у бюро. Нині триває процес призначення на посади у бюро, що здійснюється директорами відповідних місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги*.

Бажаємо призначеним на посади в бюро кандидатам успіхів у роботі!

kirovograd 11 08 5 

Регіональний установчий семінар у Кропивницькому

jutomur 10 08 1

Регіональний установчий семінар в Житомирі

frankivsk 10 08 1

Регіональний установчий семінар в Івано-Франківську

dnipro 12 08

Регіональний установчий семінар у Дніпрі

Установчі семінари відбулися за підтримки українсько-канадського проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що реалізується Канадським бюро міжнародної освіти і фінансується Міністерством міжнародних справ Канади.

____________________________

*Відповідно до законодавства про працю України в межах повноважень та в порядку, що визначені Положенням про центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги, затвердженим наказом Міністерства юстиції України від 02 липня 2012 р. № 967/5, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 03 липня 2012 р. за № 1091/21403.


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook            YouTube YouTube            Google Google+  тTwitter