назад

У Регіональному центрі підбивали підсумки тижня

SuR 2016 11 28 narada 128 листопада директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Олена ДЕМЧЕНКО провела робочу нараду.

На нараді були присутні керівники та працівники усіх відділів Регіонального центру. Звітували щодо успішності роботи, обговорювали успіхи минулого тижня та планували заходи на цей.

Начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Оксана КОВАЛЕНКО ознайомила коллектив із ходом виконання контрольних документів та проанонсувала найближчі плани Регіонального центру. Зокрема, у рамках програми «Адвокат майбутнього» планується виступ керівництва Регіонального центру із надання безоплатної вторинної правової допомоги на з’їзді адвокатів Сумської області.

Нагадаємо, «Адвокат майбутнього» – це програма професійного розвитку для адвокатів. Проект базований на співпраці між Канадським бюро міжнародної освіти, Асоціацією правників України, ГО «Всеукраїнське об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу» за експертної підтримки Канадської асоціації юристів. 100 адвокатів впродовж року вивчатимуть курс, що складається із 4 навчальних сесій, підвищуючи свої навички комунікації, управління і лідерства. Детальніше про програму Ви можете прочитати тут.

SuR 2016 11 28 narada 3

Ольга КОВАЛЕНКО, заступник начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги, інформувала, що минулого робочого тижня адвокатам видано 123 доручення, у тому числі регіональним центром –52, місцевими центрами – 71.

Про результативні показники діяльності місцевих центрів звітувала Наталія ПОСТАВСЬКА, начальник відділу підтримки та розвитку інфраструктури. Зазначено, що до місцевих центрів Сумщини, у тому числі до їх структурних підрозділів – бюро правової допомоги, за період з 21.11.2016 по 25.11.2016 звернулося 374 громадянина та зареєстровано 492 звернення.