назад
10.10.17

У Регіональному центрі побувала Консультативна місія Європейського Союзу в Україні

IMG 20171010 14112910 жовтня в приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області відбулася робоча зустріч керівництва центру з представниками делегації Консультативної місії Європейського Союзу в Україні.
На зустрічі були присутні директор Ірина Протченко та заступник директора Регіонального центру з надання БВПД у Чернігівській області Олеся Пирковська, керівник відокремленого підрозділу ГО «Всеукраїнське об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу». Зі сторони делегації Консультативної місії Європейського Союзу в Україні: Вероніка Крісткова – старший радник з питань правової реформи, Карл Якоб Андерс Холмберг – старший радник з питань прокуратури та Володимир Головатенко – спеціаліст з питань реформи прокуратури.

«Рада вітати Вас в приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області. Для нас проведення таких заходів є дуже важливим – результатом цієї зустрічі може стати проведення навчань для адвокатів, які працюють з системою БВПД», – зазначила під час вітального слова директор РЦ Ірина Протченко.

Під час зустрічі обговорили питання подальшого співробітництва, зокрема, можливість розробки та імплементації проекту з підвищення кваліфікації адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу. В рамках зустрічі сторони обговорили проведення ряду тренінгів для адвокатів, працівників прокуратури та поліції. Увага акцентувалася на проведенні круглого столу, а потім серії «кущових» тренінгів на території районів Чернігівської області.