назад

У Регіональному центрі пройшла щотижнева робоча нарада

SuR 171113 0113 листопада у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області відбулася щотижнева робоча нарада, яку очолила директор Олена Демченко.

 

Щодо проведення заходів з реалізації на Сумщині проекту «Я МАЮ ПРАВО!» доповіла начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Наталія Рибалка.

SuR 171113 02

Керівники відділів Регіонального центру звітували про поточний стан справ та планували подальшу роботу.

SuR 171113 03

Так, начальник відділу забезпечення роботи контактного центру Олексій Рибалка зазначив: «У жовтні 2017 року на телефонний номер контактного центру надійшло 3623 дзвінки. З них: задля отримання контактної інформації центрів та бюро правової допомоги – 503, для консультування щодо роз’яснення порядку звернень до органів державної влади – 8, задля отримання роз’яснень, консультацій з актуальних питань -2725».

Звітувала про здійснену роботу й начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів  Наталія Поставська .

«Нами підготовлено узагальнену статистичну інформацію щодо визначених статистичних показників діяльності бюро правової допомоги та місцевих центрів разом, також щодо діяльності дистанційних та мобільних пунктів, співпраці з ОМС за жовтень поточного року», – зазначила вона.

Під час наради було обговорено питання стану підготовки до проведення у 2017 році Всеукраїнського тижня права у регіоні.

 

SuR 171113 05

Нагальні робочі питання обговорили на скайп-нараді за участі представників місцевих центрів з надання БВПД, яку провела Олена Демченко після щотижневої наради з колективом Регіонального центру .