назад

У Регіональному центрі провели робочу нараду з начальниками відділів взаємодії з суб`єктами надання БППД

08.06.2016 - zystrich z intehratorami 18 червня за участю заступника директора Регіонального центру Наталії Радушинської, заступника начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Регіонального центру Тетяни Бєлобородової, інтеграторів місцевих центрів із Бердичева, Новоград-Волинського та Коростеня відбулася робоча нарада.

 На початку наради Ольга Сікорська, Оксана Сергієнко та Віталій Радзивіл розповіли, наскільки ефективно їм вдається реалізувати ті питання, про які йшла мова на минулому зібрані. Нагадаємо, 5 квітня інтегратори обговорювали співпрацю зі ЗМІ та вчилися створювати інформаційні новини.

«Основна мета сьогоднішнього зібрання: вирішити питання щодо подальшого покращення роботи та спільної реалізації комунікативної стратегії. А також визначитися, згідно плану на ІІ квартал, із завданнями на червень», – констатувала Наталія Радушинська.

Тетяна Бєлобородова акцентувала увагу на необхідність написання матеріалів, які стосуються консультацій громадян із правових питань, оскільки вони рейтингові, а тому мають практичну цінність.

Самі ж інтегратори підсумували, що подібні наради є прекрасною можливістю обмінятися досвідом, проаналізувати зроблену роботу за І та два місяці ІІ кварталу, визначитися з формами та тематикою заходів на червень. Також інтеграторам передали брошури «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?», розроблені Координаційним центром.

08.06.2016 - zystrich z intehratorami 2