назад

У Регіональному центрі триває засідання керівної ради

gol

Сьогодні, 22 грудня, у приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області триває засідання керівної ради директорів системи надання БВПД Рівненщини під головуванням директора РЦ Василя Овдіюка.


Мета проведення керівної ради директорів системи БВПД Рівненщини підведення підсумків роботи за 2016 рік та обговорення плану роботи на наступний рік.


1


Так, після узгодження проектів річних планів Регіональний центр зводить єдиний проект регіонального плану надання БПД, узагальнені пропозиції щодо його фінансування і зведений кошторис та готується до його захисту.


3


Тому основні питання, які виносилися на порядок денний засідання керівної ради, стосувалися розгляду, захисту та затвердження планів роботи, розроблення та затвердження пропозиції щодо фінансування заходів, співвіднесення їх до доведених граничних обсягів видатків, а також прийняття рішення щодо перерозподілу ресурсів.


2


Окремою темою для розмови стали зміни, які відбудуться у роботі в 2017 році у зв’язку з децентралізацією системи безоплатної правової допомоги.


4


Участь у засіданні взяли заступник директора Сергій Іллюк, начальник відділу Світлана Бухтіярова та головний бухгалтер Регіонального центру Тетяна Демчук, а також директори Рівненського та Сарненського місцевих центрів Алла Негрей та Микола Павлюк, в.о. директора Дубенського МЦ Оксана Нікітчук та головні бухгалтери Рівненського, Сарненського та Дубенського місцевих центрів Лариса Вершинська, Катерина Малюта та Людмила Мийгес відповідно.