назад
12.06.17

У регіональному центрі відбулася зустріч з уповноваженим Голови Національної поліції України з питань захисту прав людини

1     Фахівці Регіонального центру з надання БВПД у Хмельницькій області обговорили плани подальшої співпраці з уповноваженим Голови Національної поліції України з питань захисту прав людини.

     У понеділок, 12 червня, у Регіональному центрі з надання БВПД у Хмельницькій області відбулася зустріч директора центру Наталії Стьопіної, її заступниці Олени Варфоломєєвої та начальниці відділу організації надання БВПД Катерини Топольницької з уповноваженим Голови Національної поліції України з питань захисту прав людини, старшим інспектором Юрієм Сніберком і головним спеціалістом відділу уповноваженого Голови Національної поліції України з питань контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності Ольгою Приходченко.

3

     Мета зустрічі – планування подальших спільних заходів, зокрема семінарів, навчальних занять для слідчих та патрульних поліції. Присутні також обговорили проблемні питання щодо порядку повідомлення про затримання осіб, визначили прогалини у законодавстві.

*   *   *

     Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області розташований за адресою: м. Хмельницький, вул. Свободи, 70, офіс 222, тел. 0382 720-149, 720-169.

     Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги — 0-800-213103.