назад

У Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги закінчився аудит

gol

Сьогодні, 9 грудня, працівники відділу внутрішнього аудиту Координаційного центру закінчили перевірку діяльності у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області.

Відповідно до наказу директора Координаційного центру, перевірку проводили заступник начальника відділу внутрішнього аудиту Олена Полоз та головний спеціаліст відділу Олена Коросташовець.

Внутрішній аудит проводили з метою оцінки діяльності установи, дотримання законності використання і збереження майна, проведення господарської діяльності.

1

Основні питання, які підлягали перевірці, стосувалися оцінки роботи організації та взаємодії між відділами центру, а також координації та контролю діяльності місцевих центрів, оцінки стану виконання функцій щодо забезпечення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги та якості надання правової допомоги, оцінки стану використання коштів, передбачених у державному бюджеті для оплати послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

Окрім того, фахівці Координаційного центру перевіряли правильність проведення оплати праці та нарахувань на заробітну плату, оцінка стану розрахункової дисципліни та виконання господарських угод, стан збереження майна, використання оборотних та необоротних активів та витрат на капітальний та поточний ремонти, правильність ведення бухгалтерського обліку, стану достовірності фінансової та бюджетної звітності.

Тому сьогодні, 9 грудня, відбулася підсумкова нарада за участю працівників Регіонального центру та головного спеціаліста відділу внутрішнього аудиту Координаційного центру Олени Коросташовець, яка підвела попередні підсумки перевірки. Остаточна оцінка аудиторів щодо діяльності Регіонального центру буде опублікована згодом.

2

Нагадаємо, 29 листопада, у РЦ відбулася робоча зустріч працівників відділу внутрішнього аудиту Координаційного центру з надання правової допомоги, фахівців Регіонального центру та директорів місцевих центрів з надання БВПД у Рівненській області, а також адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі за контрактом.