назад

У Регіональному центрі з надання БВПД у Львівській області обговорили напрями співпраці з Центром пробації

RC probacia1Сьогодні, 17 жовтня, у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області відбулась зустріч з представниками філії Державної установи «Центр пробації» в Львівській області.

У зазначеній зустрічі взяли участь: зі сторони Регіонального центру – директор Ігор Микитин, заступник директора Віра Іськович та начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Орест Шот; зі сторони Центру пробації – начальник філії Богдан Гедз та заступник начальника Юрій Павлицький.

Сторони обговорили основні напрями співпраці, зокрема налагодження взаємодії між представниками Регіонального центру з надання БВПД у Львівській області та філії Центру пробації з метою вжиття спільних заходів для забезпечення надання правової допомоги обвинуваченим та засудженим особам, а також домовились про підписання меморандуму про співпрацю.

RC probacia

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).