назад

У Регіональному центрі з надання БВПД в Одеській області відбулося засідання Керівної ради

kerivna rada 1Учора, 13 грудня 2016 року, у приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Одеській області відбулось засідання Керівної ради за участі директорів місцевих центрів з надання БВПД під головуванням директора Регіонального центру Світлани Клішиної. Присутні на зустрічі узагальнили підсумки роботи, проведеної у цьому році, а також обговорили плани на наступний рік.

Участь у засіданні взяли керівники структурних підрозділів Регіонального центру, зокрема, заступник директора Регіонального центру Юлія Садовська, головний бухгалтер Вікторія Бондаренко, начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Чімбер, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Олександр Мхітарян.

kerivna rada 3

Серед основних питань, які піднімались на нараді, були планування бюджету центрів, затвердження штатної чисельності, посилення відділів представництва, а також питання покращення рівня адміністрування бюро правової допомоги та рівного розподілу навантаження на них.  

Окремою темою розмови стали зміни, які відбудуться у роботі в 2017 році у зв’язку із децентралізацією системи безоплатної правової допомоги.

Напередодні у Києві відбувся семінар-тренінг для головних бухгалтерів та керівників фінансових служб регіональних центрів та щорічна сесія стратегічного планування керівного складу системи БПД. Тож керівництву Регіонального центру було чим поділитись з колегами та спільно обговорити майбутню командну роботу.

Директор Регіонального центру з надання БВПД в Одеській області Світлана Клішина наголосила на важливості тісної співпраці та внутрішньої комунікації у команді центрів з надання безоплатної правової допомоги.

kerivna rada 2