назад

У Роздільній під час святкування Дня міста працював Правовий майданчик для дітей

rozdilna pravovij majdanchik 624 вересня 2017 року Роздільна відзначила свій 154-й день народження. З цієї нагоди під час урочистого концерту працівники Роздільнянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги організували святковий правовий майданчик для дітей.

Юні мешканці міста дізнавалися про те, що, хоча вони ще маленькі, але вже наділені чималим обсягом прав: як от право на життя, на ім’я, на сім’ю, піклування та любов, на світу та відпочинок. Усі бажаючі мали змогу взяти участь у конкурсах та вікторинах. Найбільше дітям до вподоби став конкурс «Юридична клініка казковим героям». Юні знавці права вказали на порушення прав Червоної шапочки, Попелюшки, Журавля та Лисички, Ґензеля та Ґретель, Дюймовочки, а також радили героям, куди звернутися за захистом своїх прав. Ще однією цікавинкою став конкурс, у якому діти малювали свої права, а інші учасники гри мали здогадатися, про що йдеться.

Всі учасники гри отримали солодкі призи, оскільки знати свої права і не допускати їх порушення – це вже перемога.

rozdilna pravovij majdanchik 2

rozdilna pravovij majdanchik 4

rozdilna pravovij majdanchik 5

rozdilna pravovij majdanchik 6

rozdilna pravovij majdanchik 7

rozdilna pravovij majdanchik 8

rozdilna pravovij majdanchik 9

rozdilna pravovij majdanchik 10

За правовими консультаціями та роз’ясненнями можна звернутися до Роздільнянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Роздільна, вул. Незалежності, 2. Телефон: (04853) 5-03-66, (04853) 5-04-43.