назад

У Сарнах – ще один мобільний пункт консультування

golovna

Одним із основних напрямків діяльності Сарненського місцевого центру з надання БВПД є організація роботи мобільних пунктів консультування для соціально вразливих категорій громадян. Саме з цією метою 5 лютого працівники центру відвідали благодійну організацію «Будинок милосердя», яка знаходиться в м. Сарни.


Для очільниці організації Віри Цуман працівники системи НБВПД розповіли про засади та принципи надання безоплатної правової допомоги, первинну та вторинну її ланки, функціонування Сарненського місцевого центру. З метою інформування жителів та працівників установи про безоплатну правову допомогу залишили для них інформаційні буклети «Що таке безоплатна правова допомога?».

 

Також вдалося домовитися про створення на базі організації мобільного пункту консультування для престарілих та знедолених громадян, які там перебувають. Водночас голова організації підготувала питання зі сфери пенсійного забезпечення, яке хвилює одну з мешканців будинку. Спеціалісти місцевого центру зафіксували всі необхідні дані та обумовили спільні дії для вирішення проблеми.

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2016/budmyloserdia{/gallery}