назад
07.08.17

У Середино-Буді проведено круглий стіл «Взаємодія системи безоплатної правової допомоги з органами з питань пробації»

ShM 2017 08 04  sereduno buda krugli stil probation 14 серпня у приміщенні Середино-Будського бюро правової допомоги проведено круглий стіл на тему«Взаємодія системи безоплатної правової допомоги з органами з питань пробації». У заході взяли участь заступник начальника Середино-Будського бюро правової допомоги Тетяна Харченко, інспектор районного сектору пробації з питань виконання кримінальних покарань та пробаціїВіктор Московко, представник відділу освіти.

Відкривши засідання «круглого столу» Тетяна Харченко наголосила на важливості проведення спільних заходів по налагодженню взаємодії між органами безоплатної правової допомоги та пробації щодо надання якісної правової допомоги громадянам, які перебувають на обліку. Фахівець бюро розповіла присутнім про діяльність системи безоплатної правової допомоги та про власне бачення майбутньої співпраці.

Інспектор пробації поінформував присутніх про свої завдання та повноваження, а також про практичну реалізацію механізму пробації в Україні.

Значну увагу було звернено на започаткований в Україні інститут досудової пробації, яка полягає у підготовці органами пробації та поданні до суду досудової доповіді стосовно обвинуваченого з метою прийняття рішення про міру його відповідальності.

Нагадуємо, що Середино-Будське бюро правової допомоги Шосткинського місцевого центру з надання БВПД знаходиться за адресою: м.С.-Буда, вул. Троїцька,2, телефон: (05451)7-10-62.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213103.