назад

У Шацьку відкрили дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги

DSCN9110Покращення доступу жителів віддалених районів до правової допомоги, можливість швидко та ефективно захищати права громадян, використовуючи новітні технології з залученням технічних ресурсів бібліотек – один із напрямків діяльності Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

З метою розширення мережі дистанційних пунктів з надання безоплатної правової допомоги, 20.05.2016 року директор місцевого центру Наталія Смолярчук відвідала Шацьку центральну районну бібліотеку. В ході зустрічі з працівниками закладу, директор МЦ розповіла про діяльність та завдання центру, акцентуючи увагу на розширенні мережі дистанційних пунктів надання безоплатної правової допомоги на базі бібліотечних систем як важливих елементів у системі безоплатної правової допомоги.

DSCN9110

В результаті взаємодії налагоджено підключення через систему Skype-зв’язку з Володимир-Волинським місцевим центром з надання БВПД, що стало стартом відкриття ще одного дистанційного пункту надання безоплатної правової допомоги мешканцям Шацької громади.

DSCN9115

Створення дистанційного пункту відображено у підписаній директором бібліотеки Валентиною Гірич угоді про співпрацю з місцевим центром.

DSCN9122

Адреса дистанційного пункту:

44000, Волинська область, смт. Шацьк, вул. Незалежності, 77, Шацька центральна районна бібліотека.

Звернутися до Володимир-Волинського місцевого центру з надання БВПД можна за Skype-профілем: volodymyr-volynskyy.legalaid з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00 години.