назад

У Шепетівському місцевому центрі з надання БВПД відбувся семінар з адвокатами

сем22     Фахівці системи БПД та адвокати, які з нею співпрацюють, обговорили актуальні питання взаємодії та висловили пропозиції для поліпшення результатів спільної роботи.

     У семінарі, який відбувся 29 вересня, взяли участь директор Шепетівського місцевого центру з надання БВПД Володимир Бузиль, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання БВПД у Хмельницькій області Марина Кулабіна, начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами місцевого центру Марина Поліщук, а також адвокати, які надають послуги в системі безоплатної правової допомоги.

сем11

     Марина Кулабіна розповіла адвокатам про проект стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах, який нещодавно схвалила Рада адвокатів України. Вона наголосила, що впровадження стандартів якості у цивільних та адміністративних справах у роботу адвокатів дозволить врегулювати правові відносини адвокатів з клієнтами щодо якості правових послуг.

     Зі станом виконання доручень для надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах адвокатів ознайомив Володимир Бузиль. Директор місцевого центру акцентував увагу присутніх на необхідності забезпечувати права клієнтів на отримання якісної вторинної правової допомоги.

     Марина Поліщук розповіла про особливості розрахунку винагороди за надання безоплатної вторинної правової допомоги та відшкодування витрат адвокатів.

     Семінар відбувся у формі вільного обміну думками, де всі учасники мали можливість висловити свої пропозиції щодо покращення взаємодії та співпраці адвокатів з центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

*   *   *

Шепетівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

(м. Шепетівка, вул. Героїв Небесної Сотні, 44, тел. (03840) 4-00-15)

Білогірське бюро правової допомоги — смт Білогір’я, вул. Шевченка, 44, тел. (03841)2-04-68.

Ізяславське бюро правової допомоги — м. Ізяслав, вул. Жовтнева, 16а тел. (03852)2-61-70.

Нетішинське бюро правової допомоги — м. Нетішин, пр. Незалежності, 12 тел. (03842)9-04-05.

Полонське бюро правової допомоги — м. Полонне, вул. Л.Українки, 101 тел. (03843)2-03-52.

Славутське бюро правової допомоги — м. Славута, вул. Миру, 15 тел. (03842)7-06-14.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги — 0-800-213103.