назад

Наталію Радушинську обрали головою Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Житомирської області

02.10 RadyshunskaУ суботу 30 вересня на щорічній звітно-виборної конференції та зборах адвокатів Житомирської області обирали керівників Ради адвокатів та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Житомирської області.

Головою Ради адвокатів Житомирської області повторно та одноголосно обрано Валерія Прокопчука.

Новообраним головою Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Житомирської області стала адвокат, заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Наталія Радушинська

Колектив Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області та адвокатська спільнота щиро вітають Наталію Радушинську з нагоди обрання на посаду голови Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Житомирської області.

Висловлюємо надію, що багаторічний досвід роботи та людянiсть Наталії Радушинської зроблять час перебування на цій посаді, перiодом розквiту справедливiстi у адвокатському колi нашоi областi! Новітні погляди та управлінський талант сприятимуть подальшому утвердженню засад законності, консолідації адвокатської спільноти.

Бажаємо Вам невичерпної енергії, принциповості, наполегливості, великих здобутків на цій відповідальній посаді.

02.10 KDK 02.10 KDK2
KDK3