назад

У Старокостянтинові керівники місцевого центру з надання БВПД та міськрайонного відділу пробації підписали договір про співпрацю

1      Договір передбачає проведення спільних інформаційно-просвітницьких заходів для підвищення рівня правових знань населення, соціалізації засуджених та надання їм правової допомоги.

     Під час зустрічі представників Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Старокостянтинівського міськрайонного відділу пробації, що відбулася 13 червня, йшлося про основні шляхи взаємодії двох установ. У обговоренні взяли участь в.о. директора місцевого центру Віта Сучок, працівники центру та начальник міськрайонного відділу Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції, підполковник внутрішньої служби Ольга Козачук.

2

     Начальниця відділу пробації ознайомила присутніх з організацією діяльності відділу, його кадровим забезпеченням, методами роботи. За словами Ольги Козачук, після реформи кримінально-виконавчої служби відділ отримав ширші повноваження і займається питаннями ресоціалізації засуджених.

     У результаті зустрічі домовились про проведення спільних превентивних інформаційно-просвітницьких заходів для мешканців Старокостянтинівщини, зокрема семінарів, круглих столів, бесід із засудженими. Наприкінці робочої зустрічі керівники установ підписали договір про співпрацю.

*   *   *

Старокостянтинівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

(м. Старокостянтинів, вул. Миру, 1/2, 1 поверх, тел. (03854) 4-54-75)

Красилівське бюро правової допомоги — м. Красилів, вул. Театральна, 1, тел. (03855) 4-26-60, 4-27-70.

Теофіпольське бюро правової допомоги — смт Теофіполь, вул. Б. Хмельницького, 9, тел. (03844) 3-16-84, 3-09-05.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги — 0-800-213103.