назад

У Стрию говорили про попередження травм дітей внаслідок ДТП

Попередження травмування дітей внаслідок ДТП – одне з основних завдань підрозділів ювенальної превенції та системи безоплатної правової допомоги. Про це говорили під час зустрічі представників місцевої влади, поліції, громадськості, Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Консультативної місії Європейського Союзу у Стрийській районній держадміністрації 27 серпня.

Зустріч мала на меті поглибити співпрацю між представниками поліції, системи безоплатної правової допомоги та громадою у сфері безпеки дорожнього руху.

Учасники обговорили найбільш актуальні питання щодо безпеки на дорозі. Особливу увагу приділили стану аварійності у м. Стрий та Стрийському районі та заходам, направленим на зменшення дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками, зокрема за участю дітей.

Так, Мар’яна Мацур, фахівчиня Стрийського місцевого цетру, домовилась з представниками ювенальної превенції про продовження проведення спільних правопросвітницьких заходів щодо безпеки руху у школах з початком нового навчального року.

Детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Стрийському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Стрий, вул. О. Бачинської, 1А; конт. тел. (0245)7-01-44.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).