назад
27.06.18

У Стрижавській виправній колонії №81 юристи консультували засуджених осіб

27.06.2018 2

27 червня 2018 року всі особи, які відбувають покарання у Стрижавській виправній колонії №81 мали можливість звернутися до юристів з хвилюючим їх питанням та отримати правові консультації чи роз’яснення. Прийом здійснювали заступник начальника відділу організацій надання БВПД Регіонального центру Володимир Матюха та начальник Вінницького бюро правової допомоги Олег Педина.

Стрижавська виправна колонія №81 має середній рівень безпеки. В ній утримуються чоловіки, засуджені до позбавлення волі на певний строк, які раніше відбували покарання у виді позбавлення волі, чоловіки, засуджені до позбавлення волі на певний строк, які хворі на соматичні, ендокринологічні і офтальмологічні захворювання. При установі діє дільниця соціальної реабілітації та лікувальний заклад.

Фахівці системи безоплатної правової допомоги провели консультування 15 засуджених осіб. Були надані консультації з сімейного, цивільного, кримінально-виконавчого та кримінально-процесуального права.27.06.2018 1

Зокрема, були звернення, що стосувалися порядку розірвання шлюбу, прийняття спадщини, порядку усиновлення, стягнення аліментів та перерахунку строку.

Нагадуємо, що у Стрижавській виправній колонії №81 створено правовий куточок безоплатної правової допомоги. Він містить інформаційні буклети з різних правових питань, плакати ти зразки заяв та звернень до Регіонального центур.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області працює за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82.

Вінницьке бюро правової допомоги розташоване за адресою: м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 17.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів). 


banner facebook 330x106