назад

У Турці відбувся круглий стіл «Доступ до правосуддя»

Turka stil03 лютого 2017 року фахівцями Турківського бюро правової допомоги проведено круглий стіл на тему «Доступ до правосуддя», який відбувся у Турківському районному центрі зайнятості.

Під час проведення круглого столу учасники обговорили такі питання:

– забезпечення доступу до правосуддя в контексті розширення доступу до безоплатної правової допомоги суспільно-вразливих категорій громадян;
– організація співпраці з суб’єктами надання первинної правової допомоги та залучення партнерів з метою розширення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги для суспільно-вразливих категорій громадян;
– актуальні зміни в законодавстві, що стосуються розширення доступу до правосуддя для суспільно-вразливих категорій громадян;
– основні проблемні питання, що виникають у сфері реалізації суспільно-вразливими категоріями населеннями права на доступ до правосуддя та шляхи їх вирішення.

У заході взяли участь представники державних органів та органів місцевого самоврядування, зокрема: заступник голови Турківської районної ради В. Костишак, завідувач юридичного сектору Турківської райдержадміністрації М. Галич., юрист Турківського військового комісаріату А. Германович, провідний юрисконсульт Турківського районного центру зайнятості Н. Гладіна, провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями Н. Гаріпова, представник Управління Пенсійного фонду України в Турківському районі О. Гвоздінський.

Нагадуємо, за детальною інформацією з питань, пов’язаних з отриманням безоплатної правової допомоги звертайтесь до Самбірського місцевого центру з надання БВПД за адресою:

м. Самбір, вул. Мазепи, 13, конт.тел.(03236) 606-54, а також у Турківське бюро правової допомоги:

м. Турка, майдан Шевченка, 26-б, конт.тел (066)117 9119, (097)944 3919.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).