назад
17.11.17

У Вінниці провели флешмоби «Я маю право» до Дня студента

17 11 17 4

Сьогодні, 17 листопада 2017 року, в рамках загальнонаціонального проекту Міністерства юстиції України «Я маю право!» фахівцями Регіонального центру з надання БВПД та Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області проведені флешмоби до Дня студента у трьох вищих навчальних закладах Вінниці.

 У Вінницькому національному технічному університеті студентів та керівництво закладу роз’яснили, що необхідно знати та робити, щоб захистити себе у правовий спосіб.

17 11 17 1

У Вінницькому національному медичному університеті ім. М.І. Пирогова студенти найбільш активно цікавилися роботою системи безоплатної правової допомоги і що робити у випадках вимагання хабара.

17 11 17 3

Останній флешмоб відбувся у Вінницькому державному педагогічному університеті ім. М. Коцюбинського.

17 11 17 2

У результаті, під час заходу студентів поінформували про реалізацію загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я маю право!». Розповсюдженні буклети на теми: «Бюро правової допомоги: ваш юридичний довідник», «Вимагають хабар за іспит чи навчання? Захищай свої права!», «Не знаєш як вирішити спір? Захищай свої права!», «Забирають бізнес? Відбирають майно? Захищай свої права!».

 Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).

 


banner facebook 330x106