назад
26.12.17

У Вінниці провели тренінг для адвокатів

22 12 2017 1

23 грудня 2017 року у Вінниці відбувся тренінг для адвокатів «Структура та зміст стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільному, адміністративному процесах та представництва у кримінальному процесі». Захід організований Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області у співпраці з Національною асоціацією адвокатів України за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”.

Участь у заході взяли адвокати області та фахівці системи безоплатної правової допомоги. Зі вступним словом тренінг розпочала директор Регіонального центру Марина Лукіянова. Вона окреслила мету, цілі заходу та передумови розроблення даних стандартів якості.

22 12 2017 2

Більш детальніше про стандарти якості надання безоплатної вторинної правової допомоги колегам-адвокатам розповів Іван Бездітний, який у листопаді відвідав навчальний практикум з даної тематики у столиці.

22 12 2017 3

Основна увага була приділена структурі та змісту стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільному, адміністративному процесах та представництва у кримінальному процесі. «Ці стандарти розроблені для забезпечення якісного надання в необхідному обсязі безоплатної вторинної правової допомоги і одночасно є захистом для адвоката у виконанні його професійних обов’язків» – зазначив адвокат-тренер.

22 12 2017 4

Цікавим нововведенням є заповнення Протоколу узгодження правових питань щодо представництва за дорученням. Загалом, тренінг пройшов з активною дискусією, Іван Бездітний повно та чітко відповідав на всі хвилюючі адвокатів питання.

В кінці заходу адвокатів нагородили Подяками Регіонального центру за високий професіоналізм та відданість цінностями системи БПД.

За проходження тренінгу адвокати отримали Сертифікати.22 12 2017 5

Довідково:

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області працює за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів). 


banner facebook 330x106