назад

У Володимир-Волинському підписано багатосторонній меморандум про співпрацю

ф-1 4 вересня 2015 року за ініціативи Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбувся «круглий стіл», учасниками якого були представники Володимир-Волинських міських та районних громадських організацій – добровільної організації «Спілка Чорнобиль» , міськрайонної організації інвалідів, міськрайонної організації «Ветеранів Афганістану», міськрайонного товариства «Холмщина», районного територіального центру соціального обслуговування, Володимир-Волинської школи інтернат IIII ступенів «Центр освіти та соціальної-педагогічної підтримки», відділу у справах сім’ї, молоді та спорту міського виконавчого комітету, районного центру соціальних служб сім’ї дітей та молоді, сектору опіки та піклування служби у справах дітей райдержадміністрації.

меморандум про співпрацю

Метою зустрічі було налагодження комунікації з громадськими організаціями, суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги та інформування про діяльність центру.

В ході заходу зав’язалась жвава дискусія, пов’язана з наданням безоплатної правової допомоги. Учасників цікавили питання права на безоплатну правову допомогу ветеранів війни та осіб, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, осіб, які належать до числа жертв нацистських переслідувань.

Піднімалось питання про інформування населення про діяльність центру та забезпечення взаємодії з державними, недержавними організаціями та установами, діяльність яких пов’язана з наданням правової допомоги населенню, у вирішенні питань малозабезпечених громадян.

У результаті зустрічі досягнуто домовленостей з учасниками «круглого столу» щодо подальшої співпраці між Володимир-Волинським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги  та підписано багатосторонній Меморандум про співпрацю.

 ф-2

ф-3

ф-4