назад

Виїзний прийом Шосткинського місцевого центру до села Богданівка

150907 0104 вересня 2015 року директор Шосткинського місцевого центру Микола Гудіма, головний спеціаліст попередньої роботи з клієнтами Володимир Потапов, головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Ольга Правосуд та головний спеціаліст Шосткинського міськрайонного управління юстиції Юлія Зацаринна здійснили робочий візит до Богданівської сільської ради. Мета зустрічі – надання безоплатної правової допомоги жителям села. Богданівській сільській раді підпорядковуються с.Богданівка та с.Пирогівка, населення яких складає 1300 осіб. Ці населені пункти відносяться до зони радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи.

У приміщенні сільської ради пройшла зустріч із головою Ольгою Захарченко та громадянами. У ході зустрічі присутнім роз’яснено питання діяльності системи безоплатної правової допомоги та надання безоплатної вторинної правової допомоги соціально незахищеним категоріям населення у цивільних та адміністративних справах. Присутнім були роздані матеріали з інформацією про послуги, які надає Шосткинський місцевий центр, порядок їх отримання, орієнтовний перелік документів, який необхідно подати до центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

О 10 годині у приміщенні сільської ради відбувся прийом громадян. Володимир Потапов та Юлія Зацаринна надали роз’яснення    жителям села з питань вирішення спорів у земельних, сімейних та цивільних правовідносинах.

Наприкінці зустрічі досягнуто домовленості з головою Богданівської сільської ради, щодо взаємодії у процесі надання безоплатної вторинної правової допомоги та виїзних прийомів і підписано Меморандум про співпрацю.

150907 02

150907 03