назад

У Запоріжжі розпочались осінні каскадні тренінги для адвокатів системи БВПД

IMG 20151116 120941

16 і 17  листопада 2015 року в готелі «Four Points By Sheraton» (конференц зала, 2-й поверх) м. Запоріжжя стартували дводенні каскадні тренінги з підвищення кваліфікації адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правої допомоги у Запорізькій області.

Тема тренінгів: «Особливості захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини. Захист у кримінальних провадженнях про незаконних обіг наркотичних засобів. Здійснення захисту при застосування негласних слідчих (розшукових) дій».

Тренінги організовано Координаційним центром з надання правової допомоги спільно з ГО «Всеукраїнське об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу» за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.

Розпочав тренінги директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Запорізькій області Наливайко Павло Іванович, який привітав учасників і гостей нашого міста і наголосив на важливості проведення подібних заходів для адвокатів і актуальності саме сьогодні запропонованих обговоренню тем.

Керівник Запорізького Регіонального відділення ВГО «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу», адвокат, тренер/модератор Біленко Олексій Валерійович представив свою колегу – адвоката-тренера/модератора з Дніпропетровської області  Дьоміну Мирославу Володимирівну і закликав адвокатів до активного спілкування.

У програмі заходу: теоретична частина (виступи адвокатів-тренерів/модераторів з обміну досвідом), практичні вправи на теми: – «Захист у кримінальних провадженнях про незаконний обіг наркотичних засобів», – «Захист у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки, забезпечення призиву та мобілізації, військові злочини», – «Забезпечення ефективного захисту при проведенні негласних слідчих (розшукових) дій.

Крім того, на тренінгах обговорювались проблемні питання використання результатів негласних слідчих (розшукових) дій у якості доказів та їх оцінка; і можливі напрямки взаємодії Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та адвокатів. 

Вступне слово Павла Наливайка

Vstypne slovo NPI


Вступне слово Олексія Біленка

Vstypne slovo Bilenko


Вступне слово Павла Наливайка і Олексія Біленко

Vstypne slovo NPI ta Bilenko


Виступ Мирослави Дьоміної

Vstypne slovo Dyomina


IMG 2680 z

IMG 2677

IMG 2678

 

IMG 2682

IMG 2681