назад

У Житомирі для учасників АТО та членів їх сімей працював мобільний пункт консультування

12.10.2016 - hospital 312 жовтня у Житомирському військовому госпіталі черговий раз працював мобільний консультативний пункт безоплатної правової допомоги для учасників АТО та членів їх сімей. Нагадаємо, що мобільний пункт розпочав свою роботу з 9 вересня. Вже у день відкриття за юридичною консультацією звернулося понад 20-ти військовослужбовців, які перебували на лікуванні у госпіталі.

Як і наголошував заступник начальника Житомирського військового госпіталю по роботі з особовим складом Олексій Бердник: «Тепер учасникам бойових дій не потрібно нікуди йти за правовою допомогою. Адвокати самі прийдуть до вас, аби допомогти вам вирішити свої проблеми».

Юридичні консультації учасникам бойових дій надавали заступник начальника відділу представництва Яна Вельган та заступник начальника відділу «Коростишівське бюро правової допомоги» Олександр Коваль. Більшість питань, з якими звертались військові та члени їх сімей, були пов’язані з процедурою розірвання контрактів військових, а також соціального забезпечення.

12.10.2016 - hospital 1 12.10.2016 - hospital 2

Наступний виїзний прийом до військових запланований на 9 листопада з 10.00 до 13.00 за адресою: м. Житомир, вул. Фещенка-Чопівського, 22, Житомирський військовий госпіталь, приміщення клубу.