назад

У Житомирі завершено третій етап конкурсу з відбору начальників/заступників начальників бюро правової допомоги

15.07.2016 contest finished 1Конкурсна комісія проводила інтерв’ю з претендентами в період з 4 липня по 15 липня 2016 року.

Інтерв’ювання претендентів проходило у приміщеннях Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області та Головного територіального управління юстиції у Житомирській області.

Конкурсна комісія, яка працювала в Житомирській області, складалася з 16 членів – представників громадських організацій «Всеукраїнське об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу» це Вернидуба Дмитра Вікторовича, Галагуза Віталія Васильовича, Грішина Євгена Олексійович, Нагорна Наталія Іванівна, ГО «Атошник» – Камлука Віктора Васильовича, Житомирського відділення Асоціації адвокатів України – Нестерчук Світлани Сергіївни, Асоціації професійних журналістів та рекламістів Житомирщини – Новожилової Ірини Михайлівни, Житомирської обласної громадської організації «Милосердя» – Паламарчука Владислава Гарійовича, ГО «XXI Покоління» Молодіжного Активу Розвитку Житомирської області – Сівко Віталія Вікторовича, начальника управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти ГТУ у Житомирскій області – Шостак Світлани Вікторівни регіональні керівники системи безоплатної правової допомоги – Красовського Дмитра Юрійовича, Кулик Тетяни Борисівни, Орлюка Сергія Антоновича, Пелешка Петра Григоровича та Радушинської Наталії Вацлавівни, головного спеціаліста відділу взаємодії з правоохоронними органами та правозахисними організаціями Координаційного центру з надання правової допомоги Марини Магомедової.

Після завершення останнього етапу конкурсу відбулось заключне засідання конкурсної комісії на чолі з заступником директора Регіонального центру Наталією Радушинською, яка висловила подяку всім членам комісії за сумлінну працю, величезний внесок до розбудови всієї системи безоплатної правової допомоги. Члени комісій подякували за спільну та злагоджену роботу, належну організацію конкурсу та висловили надію, що ті кандидати, яких рекомендували на посади керівників або заступників керівників Бюро правової допомоги, ефективно працюватимуть на займаних посадах.

Член комісії – Віталій Сівко голова ГО «XXI Покоління» Молодіжного Активу Розвитку Житомирської області вручив Подяку Регіональному центру, в якій висловив вдячність за вклад в формування високого іміджу єдиної команди системи безоплатної допомоги у всіх районах Житомирської області.

Методологічна та організаційна підтримка проведення конкурсу здійснюється українсько-канадським проектом «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що реалізується Канадським бюро міжнародної освіти і фінансується Міністерством міжнародних справ Канади.

Нагадаємо, що на Житомирщині планується відкриття 19 бюро, мета яких – посилення правової спроможності територіальних громад, правоосвітницька робота серед населення. Працівники бюро займатимуться наданням безоплатної первинної правової допомоги, забезпеченням доступу до безоплатної вторинної правової допомоги та допомогою в доступі до електронних сервісів Міністерства юстиції.

15.07.2016 contest finished 2