назад

Учасники АТО дізнались більше про свої права

25-109 листопада 2017 року фахівець системи безоплатної правової допомоги провів інформаційний семінар для учасників АТО, які перебувають на обліку як безробітні.

Завдяки створенню консультаційного пункту доступу до БПД, учасники антитерористичної операції отримали правову допомогу. Оформлення посвідчень учасника бойових дій, питання щодо працевлаштування, також присутні мали змогу більше дізнатись про право на отримання земельної ділянки, пільги та субсидії. Під час зустрічі із учасниками АТО, начальник Заставнівського бюро правової допомоги Василь Данищук дав військовослужбовцям відповідь на чимало й інших актуальних питань.

Опісля фахівець системи безоплатної правової допомоги роздав учасникам антитерористичної операції буклети з інформацією про первинну та вторинну правову допомогу. Він закликав у разі необхідності звертатись до Заставнівського бюро правової допомоги. Такі правопросвітницькі заходи та консультативна допомога учасникам АТО спрямовані на швидку адаптацію до цивільного життя після виконання бойових завдань на Сході України. Завдяки таким зустрічам військовослужбовці дізнаються більше про власні права, що допомагає їм отримувати соціальні гарантії та пільги з найменшими перепонами та юридичними проблемами.

Інформаційний семінар з питань працевлаштування та зайнятості проводився спільно із працівниками Заставнівського районного центру зайнятості, тож присутні мали змогу отримати поради одразу кількох фахівців.

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Заставнівського бюро правової допомоги можна за адресою: Чернівецька область, Заставнівський район, м.Заставна, вул. Д. Галицького, 1а. Телефон: (0 3737) 3-11-87.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).