назад

Участь директора Кельменецького МЦ з надання БВПД в розширеній нараді по обговоренню основних заходів з профілактики підліткової злочинності

2016 03 02 K1Директор Кельменецького місцевого центру з надання БВПД Ігор Усатий взяв участь у виїзній розширеній нараді з персоналом Сокирянського районного відділу кримінально-виконавчої інспекції, до складу якої входять Кельменецький, Хотинський та Новодністровський сектори відділу державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області, яка відбулася в Кельменецькій райдержадміністрації.

На нараді йшлося про взаємодію підрозділів Сокирянського РВ КВІ з релігійними, правозахисними, громадськими та державними організаціями та установами.

2016 03 02 K2Учасники обговорили пропозиції основних заходів з профілактики підліткової злочинності, які в подальшому будуть включені до Плану спільних дій з ОВС  на 2016 рік щодо профілактики правопорушень серед дітей, які відбувають покарання, не пов’язані з позбавленням волі.

Обговорено стан повторної злочинності серед засуджених, які перебувають на обліку в Сокирянському РВ КВІ, впровадження елементів пробації на базі КВІ, підготовку соціальних досліджень особистості правопорушника.

Директор Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної  правової допомоги Ігор Усатий ознайомив присутніх із системою безоплатної вторинної правової допомоги та можливістю рівного доступу громадян до її отримання,  ефективності захисту громадян адвокатами системи БВПД.

2016 03 02 K3Наприкінці зустрічі між Кельменецьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Сокирянським районним відділом кримінально-виконавчої інспекції, до складу якої входять Кельменецький, Хотинський та Новодністровський сектори ВДПтС України в Чернівецькій області підписано п’ятисторонній меморандум про співпрацю та взаємодію.



2016 03 02 K4