назад

Участь фахівця Регіонального центру у тематичному семінарі Міністерства юстиції України

128 березня 2018 року в приміщенні в приміщені Університету права імені Короля Данила начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Мирослава Аннюк взяла участь у тематичному короткостроковому семінарі на тему «Актуальні питання роботи Комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації. Акредитація, контроль та моніторинг суб᾽єктів державної реєстрації. Типові помилки, які виникають підчас державної реєстрації речових прав та їх обтяжень, а також державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань».

З вступним словом виступив директор Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України Віталій Гайдук, який побажав присутнім плідної роботи.

Начальник відділу забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації прав Управління розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України Єлизавета Макогон, ознайомила слухачів про мету та завдання Комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації, камеральні перевірки та про процедуру оформлення скарг у сфері державної реєстрації.

2

Головний спеціаліст відділу контролю у сферах державної реєстрації Управління акредитації, контролю та моніторингу суб’єктів державної реєстрації Департаменту державної реєстрації та нотаріату Світлана Ільченко розповіла про здійснення контролю у сфері державної реєстрації, акредитацію та моніторинг суб’єктів державної реєстрації та типові помилки, які виникають при здійсненні державної реєстрації речових прав та їх обтяжень.

На семінарі також були присутні в.о. начальника Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Андрій Гайда і перший заступник управління Наталія Рожковецька, державні реєстратори, державні та приватні нотаріуси та акредитовані суб’єкти Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької, Львівської та Тернопільської областей, фахівці безоплатної правової допомоги.

3

Начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Мирослава Аннюк ознайомила державних реєстраторів, державних та приватних нотаріусів з можливостями системи безоплатної правової допомоги, розповіла про загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!».

4


 

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail:   office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)