назад

Участь керівництва Регіонального центру в урочистостях партнерів БПД

У приміщенні Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк 3 жовтня керівництво Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області взяло участь у ювілейному святкуванні Івано-Франківського природничо-математичного ліцею, як постійного партнера системи на Прикарпатті.

2

Івано-Франківський природничо-математичний ліцей – загальноосвітній навчальний заклад для обдарованих дітей із 4-річним терміном навчання і двома напрямами – фізико-математичним та хіміко-біологічним.

Впродовж 25 років ліцей випускав учнів, які стали світилами у різних галузях України та світу.

«У кожної людини є земля, у якій вона народилась, кожен з нас із любов’ю згадує місце, де пройшло дитинство, школа – це родинне вогнище і маленька батьківщина. Саме з цього складається велична і неповторна Україна. Ювілей школи – це не тільки історична віха, але й кордон, який дає можливість оцінити пройдений шлях і окреслити ,плани на майбутнє», – зазначив у своєму вступному слові директор ліцею Мирослав Бідичак.

34

У привітальному слові до присутніх заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Володимир Ковальчук подякував керівництву Івано-Франківського природничо-матеманичного ліцею за тісну співпрацю в межах правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» в розрізі протидії булінгу в освітньому середовищі, де на веб-сторінці навчального закладу створена окрема рубрика відповідної тематики, розроблені План заходів профілактики та протидії булінгуПорядок реагування на працівників ліцею на виявлені або встановлені факти булінгу (цькування), поширені інформаційні матеріали в електронному вигляді. Впродовж тривалого часу Регіональний центр з надання БВПД в області спільно з педагогічним колективом проводять спільні правопросвітницькі заходи, практичні заняття з учнями ліцею.

«Тільки наші спільні дії просувають ліцей на шляху до створення освітнього простору максимальної безпеки, комфорту та взаємоповаги», – наголосив Володимир Ковальчук.

56