назад
12.04.16

Участь Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в занятті постійно діючого семінару при Головному територіальному управлінні юстиції у Полтавській області

 

Persha 12.04.2016

12 квітня 2016 року в актовій залі Полтавської обласної ради профспілок відбулося чергове заняття постійно діючого семінару при Головному територіальному управлінні юстиції у Полтавській області.

Заняття проводилось для працівників юридичних служб, підприємств, організацій, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування міста Полтави та Полтавської області.

Директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Рибас розповів присутнім про оголошений Координаційним центром з надання правової допомоги конкурс з відбору кандидатів  на посади начальників та/або заступників начальників бюро правової допомоги, умови його проведення та основні вимоги до претендентів.

Учасників семінару ознайомлено із загальними принципами діяльності бюро правової допомоги, які запрацюють в районах, якими опікується Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, з 01 липня 2016 року.

Окрім того, присутні отримали інформаційні матеріали щодо концепції бюро правової допомоги та умов проведення конкурсу.