назад

Участь працівників Конотопського місцевого центру у «Тижні добрих справ»

KoM 2017 07 04 Dobry spravyІз 2 по 9 квітня працівники Конотопського місцевого центру приєдналися до Міжнародного волонтерського соціального проекту «Тиждень  добрих справ». Координатором  у Конотопі є Міжнародний благодійний фонд «Крила надії» – партнер центру.

 

Протягом тижня на основі потреб, які були виявлені під час опитування громадських діячів та представників організацій, в місті було  проведено ряд заходів, серед яких – впорядкування прибудинкових територій та дворів людей з обмеженими можливостями, фарбування дитячого майданчика та благоустрій території благодійного фонду для тяжкохворих дітей та їх сімей «Серця любові», ремонт сходинок на розі вулиць Соборної та Волочаєвської, марш в підтримку паліативних хворих та конференція «Бути волонтером-круто!». В основі всіх заходів – ідея надання реальної допомоги людям та популяризації волонтерського руху в місті. 6 квітня інтегратори Конотопського місцевого центру Валентина ВОЛІК та Оксана КОЗІНА  взяли участь у заході із захисту прав паліативних хворих – марші «Паліативна допомога – повага до людської гідності» та інформаційному флеш-мобі.

KoM 2017 07 04 Dobry spravy1

 

Мешканцям міста розповідали про можливості захисту прав паліативних хворих та роздавали інформаційні флаєри з контактами центру, буклети «Паліативна допомога». Участь у подібних заходах дає змогу розширити коло осіб, отримують інформацію про безоплатну правову допомогу та забезпечити розширення доступу її надання.

KoM 2017 07 04 Dobry spravy2

Довідково:
Адреса центру: 41615, м. Конотоп, вул. Братів Лузанів, 43

Телефон (05447) 6-23-47

Електронна пошта центру: konotop.sumy@legalaid.gov.ua

Юрисдикція Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
м. Конотоп та Конотопський район,

м. Буринь та Буринський район,

м. Ромни та Роменський район,

Липово – Долинський та Недригайлівський райони Сумської області.

 

Телефон єдиної системи безоплатної правової допомоги: 0(800) 213 103.