назад
25.08.15

Участь працівників регіонального центру у заходах із відзначення Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

У зв′язку з сьогоденними непростими обставинами, які склалися у державі, такі свята як День Прапора та День незалежності набувають неабиякої ваги у серцях українського народу, для якого Незалежність – споконвічне бажання отримання свободи. Свободи мислення, свободи до прагнення розвивати свою країну, свій рідний край.

Працівники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області також не змогли пройти осторонь таких свят. Тому, 23 – 24 серпня 2015 року колектив регіонального центру прийняв участь в урочистих заходах з нагоди Дня Державного прапора та Дня незалежності України.

Урочисті дні для Сум розпочалися із вшанування пам′яті та покладання квітів до могил загиблих бійців у зоні АТО на Центральному кладовищі. Далі колоною разом із Губернатором Сумської області Миколою Клочком та Головою Сум Александром Лисенком пройшла хода до центральної площі міста, де 23 серпня пройшло урочисте підняття Державного Прапора України, а 24 серпня біля пам′ятника Тарасу Григоровичу Шевченка вібувся мітинг, присвячений врученню медалей та орденів загиблим бійцям АТО посмертно, обговоренню сучаних подій у країні. Далі відбулися урочисті заходи, з нагоди свят – виставки ручних робіт майстрів Сумщини, “парад” вишиванок та святковий концерт місцевих колективів.