назад

Участь у інформаційно-консультаційному заході «Центр під одним дахом»

IMG 7377

28 січня 2016 року працівник Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги взяв участь у інформаційно-консультаційному заході за принципом «Центр під одним дахом», що вкотре проводиться Кременчуцьким міськрайонним центром зайнятості.

Участь у заході взяли фахові спеціалісти різних напрямів діяльності м. Кременчука та Кременчуцького району: Управління земельних ресурсів, Департаменту праці та соціального захисту населення Кременчуцької міської ради м. Кременчука Полтавської області, Кременчуцької районної державної адміністрації, Кременчуцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Кременчуцького об’єднаного міського військового комісаріату та Управління юстиції м. Кременчука.

Начальник відділу взаємодії з суб’єктами безоплатної первинної правової допомоги Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Світлана Терещенко розповіла присутнім про діяльність Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, окреслила основні питання з якими звертаються до Місцевого центру демобілізовані військовослужбовці, які проходили військову службу в районах проведення антитерористичної операції.

Кожен представник служби розповів присутнім про послуги і відповів на хвилюючі запитання присутніх демобілізованих із зони АТО. Активно обговорювались і такі нагальні питання як виділення земельних ділянок, отримання санаторно-курортного лікування учасникам АТО.

Проведення та участь у подібних заходах сприяє наближенню місцевих органів виконавчої влади, сфери соціального захисту до громадян, швидкому реагуванню на їх потреби. Крім того, співпраця фахівців різних служб і організацій підтримує партнерські відносини і допомагає оперативному вирішенню різноманітних питань, обміну досвідом та інформацією.