назад

Поширення інформації про безоплатну правову допомогу у Володимир-Волинському районі

DSCN847028 січня 2016 року директор Володимир-Волинського місцевого центру з надання БВПД Наталія Смолярчук взяла участь у засіданні колегії Володимир-Волинської районної державної адміністрації, де виступила з інформацією про   надання  безоплатної правової допомоги в районі та перспективи її розвитку. У своєму виступі директор центру акцентувала увагу присутніх на взаємодії системи БВПД з органами державної влади та органами місцевого самоврядування.

 У зв’язку з процесом об’єднання громад, актуальними є  питання запровадження місцевих програм розвитку БПД на рівні територіальних громад, залучення кола осіб приватного права до надання БВПД та створення мережі установ, які будуть надавати БПД.
Окрім цього Наталія Смолярчук поінформувала присутніх про можливості онлайн-консультування громадян через систему Skype-зв’язку.

Учасникам колегії були роздані інформаційні буклети та плакати для розміщення їх в установах та закладах району та на інформаційних  стендах у сільських населених пунктах.

По завершені колегії відбулася робоча зустріч директора та інтегратора  місцевого центру з головою Володимир-Волинської районної ради Романом Гуком, під час якої були обговорені питання подальшої співпраці та прийняття Програми безоплатної правової допомоги населенню Володимир-Волинського району 2016–2017 роки.

DSCN8466

DSCN8469

DSCN8470