назад

Участь у конференції: «Забезпечення дотримання прав ВПО в Полтавській області»

DSCN0900

03 березня 2016 року директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Олександр Черчатий взяв участь у конференції «Забезпечення дотримання прав ВПО в Полтавській області».

Організатори конференції: Полтавська обласна державна адміністрація, благодійна організація «Світло надії», Програма Розвитку ООН в Україні проект «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми ВПО в Україні» за підтримки Уряду Японії.

На конференції було представлено аналітичний звіт «Дотримання прав ВПО у Полтавській області» та презентовано проект Європейського Союзу «Полтавська область для внутрішньо переміщених осіб», який реалізує Полтавська обласна державна адміністрація.

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Олександр Черчатий виступив перед учасниками конференції з темою: «Досвід надання допомоги ВПО Регіональним та місцевими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області».

DSCN0898