назад

Участь у семінарі вчителів правників

IMG 0676

08 грудня в рамках проведення Всеукраїнського тижня права працівниками Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги взято участь у науково-методичному семінарі для вчителів історії та правознавства загальноосвітніх шкіл м.Кременчука.

Начальник відділу взаємодії з суб’єктами безоплатної правової допомоги  Світлана Терещенко розповіла присутнім про становлення та розвиток системи правової допомоги в Україні, взаємодію суб’єктів надання первинної та вторинної правової допомоги відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу», про діяльність Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Особливу увагу присутніх звернуто на завдання, які ставить перед собою місцевий центр. Оскільки одним з пріоритетів роботи є не тільки надання правової допомоги категоріям громадян визначених ст.14 Закону України “Про безоплатну правову допомогу”, а й забезпечення вирішення проблеми клієнта центру шляхом комунікації з державними органами, громадським сектором.

На завершення зустрічі присутнім було роздано інформаційні буклети ”Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати”