назад

Участь у семінарі зі спеціалістами територіальних центрів соціального обслуговування м.Кременчука

IMG 7201 22

Кременчуцьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги активно приймається участь у заходах, що проводяться  в рамках проведення Всеукраїнського тижня права.

         09 грудня 2015 року заступником начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами  Кременчуцького місцевого центру Тетяною Тагіровою взято участь у семінарі  зі спеціалістами територіальних центрів соціального обслуговування  Автозаводського району та Крюківського районів м.Кременчука організованому на базі Кременчуцького міського управління юстиції. До участі у семінарі було запрошено адвоката, яка працює в системі безоплатної вторинної правової допомоги,  Юлію Байдуж.

         В ході семінару присутніх було проінформовано про порядок призначення адвокатів, оплату послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, проведення моніторингу дотримання адвокатами стандартів якості.

Кременчуцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги тривалий час співпрацює з “соціальним офісом” і учасники семінару також мали можливість обговорити питання, що виникають в процесі роботи та взаємодії з центром.

Учасникам семінару було роздано інформаційні буклети ”Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати”.