назад

Зустріч із слухачами інституту післядипломної освіти

DSC 0468     В рамках Всеукраїнського тижня права 7 грудня 2015 року директор Хмельницького місцевого центру Г.Гоцький провів зустріч із слухачами Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – вчителями історії та правознавства, української мови та літератури загальноосвітніх шкіл області.

     В ході зустрічі Г.Гоцький наголосив, що основною метою системи безоплатної вторинної правової допомоги є створення рівних можливостей доступу громадян до правосуддя, проінформував присутніх про функціонування системи БВПД, організацію роботи Регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та особливості кримінального, адміністративного та цивільного процесу. Також розповів про основні положення Закону України “Про безоплатну правову допомогу”, про порядок надання БВПД. Окремо, зупинився на питанні діяльності місцевих центрів, які забезпечують з 1 липня 2015 року організацію надання безоплатної правової допомоги найбільш незахищеним верствам населення у цивільному та адміністративному процесах.

     Слухачі інституту отримали відповіді на свої численні запитання щодо особливостей діяльності системи БВПД. На завершення зустрічі присутнім було роздано інформаційні буклети та досягнуто домовленості про налагодження подальшої співпраці в сфері поширення інформації про послуги місцевих центрів через інформаційно-комп’ютерної системи ХОІППО.

{gallery}img/novyny/2015/gruden/09_2{/gallery}