назад

Участь у засіданні Лебединської районної ради

OkM 09022017 59 лютого 2017 року відбулося засідання Лебединської районної ради сьомого скликання, що проводилося відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування», у якій взяв участь начальник Лебединського бюро правової  допомоги Сергій ІВАНОВ.

Також на ній були присутні: голова районної державної адміністрації, заступники голови районної державної адміністрації, начальники відділів та управлінь районної державної адміністрації, перший заступник керівника Роменської місцевої прокуратури, начальник Лебединського відділу поліції (м. Лебедин) ГУНП в Сумській області, сільські голови, керівники підприємств та установ районного підпорядкування, представники місцевих засобів масової інформації, депутати обласної ради, закріплені за Лебединським районом.

На обговорення виносилися такі питання як:

Про затвердження звіту про виконання районного бюджету 2016 року;

Про хід виконання районної комплексної програми «Освіта Лебединщини у 2016-2017 роках»;

Про хід виконання районної комплексної програми «Правопорядок на 2016-2020 рр.» та інші.

OkM 09022017 4

Під час засідання, слово надавалося і Сергію ІВАНОВУ, який розповів про напрями роботи Лебединського бюро  правової допомоги, що реалізовувались у продовж 2016 року, зокрема, захист прав людини шляхом забезпечення рівного доступу до правової інформації та правосуддя, посилення правової спроможності соціально вразливих груп, територіальних громад.

Також присутнім була подана статистична інформація про кількість звернень клієнтів за 2016 рік та роздано інформаційні буклети.

 

Координати Лебединського бюро правової допомоги: м. Лебедин, пл. Соборна, 29, т. (05445) 2-14-12.