назад

Участь в апаратній нараді та візит до школи-інтернату у Лебедині

OkM 2017 05 15 NARADA 315 травня фахівці Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (БВПД), на чолі з директором Тамарою Козир, здійснили візит до міста Лебедин, з метою звітування про роботу Лебединського бюро правової допомоги на апаратній нараді при голові Лебединської районної державної адміністрації Віктору Химичу.

 

На порядок денний виносили ряд питань, зокрема, щодо підсумків роботи Лебединського бюро правової допомоги за 1-й квартал роботи 2017 року.

Тамара Козир повідомила присутнім про стратегію роботи бюро, спрямовану на вирішення проблемних питань населення Лебединщини. По закінченню виступу директорнаголосила про співпрацю стосовно направлення осіб до установи за безоплатною правовою допомогою.

Наприкінці Віктор Химич запросив усіх відвідати виставку скарбів Лебединщини, що проходитиме у м. Києві.

OkM 2017 05 15 INTERNAT 1

Також цього ж дня працівники Охтирського МЦ з надання БВПД: Тамара Козир, Микола Кравченко, та головний спеціаліст Лебединського бюро правової допомоги Євгенія Логвіненко здійснили робочий візит до Лебединської спеціалізованої загальної школи-інтернату. У ході спілкування з директором Анотолієм Удодом проінформовано про послуги, що надає бюро правової допомоги та узгоджено подальше проведення спільних заходів. Було передано інформаційні матеріали про діяльність бюро та порядок надання безоплатної правової допомоги.

OkM 2017 05 15 INTERNAT 2

 

 

Довідково: Лебединське бюро правової допомоги: пл. Соборна, 29 т. (05445) 2-14-12.