назад

Участь в презентації системи БПД

Фото 1Нещодавно, в м. Івано-Франківську (05.04.16-07.04.16р.р.), Українською Соціальною Академією, Інститутом лідерства та менеджменту за сприяння Інформаційного центру Європейського Союзу, з участю 1-го заступника голови Івано-Франківської обласної ради Василя Гладія, керівника Інституту лідерства та менеджменту, професора Прикарпатського Національного Університету ім. В. Стефаника Василя Марчука, депутата Івано-Франківської обласної ради Василя Мельничука, а також заступника директора Регіонального Центру з надання БВПД в області Володимира Ковальчука, інших науковців та експертів, пройшов перший етап реалізації проекту-навчання для активістів громадських організацій і студентської молоді, на тему «НУО – менеджмент. Управління неурядовими організаціями. Інституційна спроможність територіальних громад. БПД: стан та перспективи».

2016-04-11 17.27.20 capture0293

Учасникам навчального семінару В. Ковальчуком було продемонстровано слайд-презентацію «Бюро правової допомоги: роль та значення для територіальних громад», а також поінформовано про роботу Регіонального та місцевих Центрів щодо надання вторинної і первинної правової допомоги, співпраці з громадськими (правозахисними) організаціями. Крім того, В. Ковальчук звернувся до присутніх бути активними і брати участь в конкурсах на посади керівників БПД в районах і містах області.

В роботі навчального семінару також взяла участь завідувач сектору управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції в області Христина Верменічева, яка виступила на тему «Правові основи створення та реєстрації громадських об’єднань, благодійних організацій (НУО), друкованих ЗМІ, статутів територіальних громад».