назад
21.12.18

Українська система надання безоплатної правової допомоги – для іноземних партнерів

finalУкраїнсько-канадський проект «Доступна та якісна правова допомога в Україні» переклав англійською «Огляд системи надання безоплатної правової допомоги в Україні», який є результатом співпраці Координаційного центру з надання правової допомоги та проекту.

 

«Українська система безоплатної правової допомоги визнана однією з найрозвинутіших у світі. Тому англійська версія інформаційної збірки про систему БПД стане у нагоді колегам з інших країн, які матимуть можливість дізнатися про наші досягнення, скористатися нашим досвідом», – зазначив директор Координаційного центру з надання правової допомоги Олексій Бонюк.

Огляд описує ключові елементи та основні показники діяльності системи надання безоплатної правової допомоги в Україні від самих її витоків та станом на березень 2017 р.

Публікація складається з 4-х розділів:

• Загальна характеристика системи надання БПД в Україні;
• Спроможність людських ресурсів системи надання БПД;
• Інституційна спроможність системи надання БПД;
• Спроможність системи надання БПД до комунікації та інформування.

Завантажити «Огляд системи надання безоплатної правової допомоги в Україні» англійською можна за посиланням: http://www.legalaid.gov.ua/images/docs/BAR_FINAL_EDIT.pdf


Довідково. Українсько-канадський проект «Доступна та якісна правова допомога в Україні» реалізується Канадським бюро міжнародної освіти та фінансується Міністерством міжнародних справ Канади впродовж 2014 – 2018 років.

Проект має на меті покращити рівний доступ до правосуддя для населення України (особливо представників вразливих верств) шляхом підтримки впровадження системи безоплатної правової допомоги та підвищення рівня обізнаності населення щодо прав на отримання безоплатної правової допомоги. Партнером проекту в Україні є Координаційний центр з надання правової допомоги.


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook   YouTube YouTube