назад
06.01.16

Успішна справа адвоката Сергієнка П. В.

Адвокат Павло Сергієнко, який представляв інтереси своєї клієнтки у цивільному судовому процесі, домігся повернення їй малолітніх дітей.

До Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, звернулась особа, яка потребувала правової допомоги у вирішенні питання повернення малолітніх дітей, оскільки діти були вилученні у неї за рішенням Броварського міськрайонного суду Київської області через відсутність нормальних умов життя.

Відповідно до ЗУ “Про безоплатну правову допомогу” дана особа має право на отримання правової допомоги за державний кошт, адже є малозабезпеченою.

Для вирішення питання, з яким клієнтка звернулась до Центру, адвокату Сергієнку П. В. видано доручення №22 від 21.08.2015 року для складання позовної заяви та здійснення представництва клієнтки у суді. Адвокат склав позовну заяву, яка була мотивована тим, що відпали причини, які перешкоджали належному вихованню дитини її батьками (відповідно ч. 3 ст.170 СКУ), зібрав докази та успішно провів справу у суді.

Броварський міськрайонний суд прийняв рішення про задоволення позовних вимог та постановив повернути дітей матері.