назад

Успішні практики системи безоплатної правової допомоги

zastavkaУ випуску зібрані реальні історії українців, які змогли вирішити правові проблеми та захистити свої права завдяки системі безоплатної правової допомоги.

Кожна успішна практика у кримінальному провадженні – доля конкретної людини, яка не була несправедливо засуджена, не провела за ґратами час, поки тривало слідство, отримала мінімальне чи навіть більш м’яке, ніж передбачено законом, покарання чи навіть ще один шанс почати гідне життя завдяки випробувальному терміну.

Українці, які належать до вразливих категорій, змогли домогтися захисту та відновлення своїх прав у цивільних та адміністративних справах. Їм вдалося поновитись на роботі чи отримати передбачені законом пільги, оформити спадщину чи відновити втрачені документи, домогтися призначення справедливої пенсії чи перерахунку комунальних платежів, захистити права дітей та отримати належні аліменти, оскаржити рішення, дії чи бездіяльність органів влади тощо. Потерпілі у кримінальних провадженнях змогли домогтися відшкодування моральної та матеріальної шкоди від кривдників.

Знайте та захищайте свої права!

Завантажити випуски успішних практик ↓

Випуск № 1