назад

Установчий тренінг для новопризначених керівників бюро правової допомоги

Навчання 17 вересня 2016 року у приміщенні Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбувся установчий тренінг для новопризначених керівників бюро правової допомоги.

Участь у заході взяли: Ольга Кудрицька – в. о. директора Луцького місцевого центру з надання БВПД, Олена Сміла – в. о. начальника Ківерцівського бюро правової допомоги, Сергій Лясковський – в. о. начальника Рожищенського бюро правової допомоги, Наталія Зоря – в. о. начальника Маневицького бюро правової допомоги, Катерина Олійник – начальник відділу правової інформації та консультації Луцького МЦ, Юлія Олішкевич – начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Луцького МЦ, Алла Климюк – начальник відділу персоналу, інформаційної та матеріальної інфраструктури Луцького МЦ.

Навчання 1

В ході зустрічі працівникам бюро було роз’яснено цілі та завдання, які стоять перед бюро правової допомоги, практичні аспекти організації надання безоплатної правової допомоги населенню, порядок розгляду звернень громадян, порядок перевірки належності осіб, що звертаються до бюро, до категорій осіб, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги у встановленому порядку, порядок прийняття рішень щодо надання безоплатної вторинної правової допомоги, видачі та скасування доручень, окреслено практичні аспекти організації роботи бюро.

Навчання 2

Керівники бюро, в свою чергу, прозвітували про перші результати роботи та повідомили, що до бюро правової допомоги громадяни переважно звертаються з питань соціального захисту.