назад

В Кодимі обговорили питання стосовно державної реєстрації громадських формувань

gtu kotovsk 120 червня 2017 року  в Кодимському бюро правової допомоги відбувся спільний прийом громадян міста Кодими та району представниками відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції в Одеській області та працівниками Кодимського бюро правової допомоги.

Захід проводився згідно графіку проведення посадовими особами Головного територіального управління юстиції в Одеській області консультування в бюро правової допомоги Одеського регіону у ІІ кварталі 2017 року.

Про проведення прийому жителі Кодимщини були попереджені заздалегідь з оголошень в ЗМІ.

Правові консультації та роз’яснення жителям Кодими надавали державні реєстратори відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань Управління державної реєстрації ГТУЮ в Одеській області Андрій Коваленко і Сергій Сабрам та начальник відділу і головний спеціаліст Кодимського бюро правової допомоги Андрій Спатерук та Анастасія Мазур.

Фахівці надали правову консультацію 71-річному та 66-річній жителям м. Кодими, які звернулися на прийом з питань, що стосувались порядку державної реєстрації змін до установчих документів профспілки та громадської організації.

Також цього дня представники області, державні реєстратори відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань Управління державної реєстрації ГТУЮ в Одеській області та Кодимського бюро правової допомоги провели виїзне засідання фокус – групи  з питань державної реєстрації громадських формувань, а саме стосовно первинної державної реєстрації, державної реєстрації змін до установчих документів, державної реєстрація змін до керівних органів та ін.

gtu kotovsk 2

Захід проходив у Центрі надання адміністративних послуг при Кодимській районній державній адміністрації за участі керівника ЦНАПу Анелії Деревніної, державного реєстратору ЦНАП Ірини Бабчук та державного реєстратора Сербівської сільської ради Вадима Петрика.

Учасники заходу обговорили питання взаємодії у сфері державної реєстрації за принципом фронт – та бек – офісів, змін та новел у законодавстві, а також проблемні питання та шляхи їх вирішення.

——-

Котовський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Адреса: вул. Соборна (50 років Жовтня), 194-а, м. Подільськ, Одеська область, Україна, 66300

Електронна адреса: kotovsk.odesa@legalaid.od.ua

Скайп: legalaid_kotovsk 

Телефон: (04862) 3-07-34, (04862) 3-06-56

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213103