назад

В Кролевецькому районного центрі зайнятості започатковано роботу дистанційного пункту консультування

ShM 2016 12 07  V KROLEVTSI ZAPOCHATKOVANO  DUSTANTSIN PUNKT  KONSULTYVANNYU 17 грудня  заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги у Сумській області Валентина ВОЛОБУЄВА в ході робочого візиту до м. Кролевець домовилася про функціонування  дистанційного пункту  на базі  Кролевецького районного центру зайнятості.

В ході  робочого візиту  заступник директора Регіонального центру Валентина ВОЛОБУЄВА домовилися з керівництвом Кролевецького районного центру зайнятості про створення дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги у приміщенні  районного центру  зайнятості, організацію заходів для підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав, зокрема права на безоплатну правову допомоги 

 «Скайп – консультування – нова форма юридичної просвіти громадян. За допомогою скап – зв’язку  громадяни зможуть отримати правову консультацію безкоштовно, дізнатися про роботу бюро правової допомоги, категорії осіб, та які саме правові послуги надає бюро та які документи потрібні для звернення, щоб отримати правову допомогу», – зазначила заступник директора Регіонального центру Валентина ВОЛОБУЄВА.

Створення дистанційного пункту на базі районного центру зайнятості є одним із аспектів розширення можливостей доступу до безоплатної правової допомоги для громадян, які звертаються до центрів зайнятості відповідно до Меморандуму, укладеного між Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області та Сумським обласним центром зайнятості.

 

Також в тестовому режимі роботи дистанційного пункту Валентина  ВОЛОБУЄВА за допомогою скап-звязку зв’язалася з Шосткинським місцевим центром з надання БВПД.